SÄLEN

 
Snö, ice carting, bowling i X experium, mysyt, ätit, åkt snö skoter, dansat och hoppat
 

Kalkonmiddag

JULAFTON

Dagen lider mot sitt slut, jag sitter vid min alldeles nya dator, är super nöjd med allt! Har fått en massa saker som jag tänkte ladda upp bilder på imorgon, imorgon blir det kalkon middag, dagen efter drar vi till sälen. Mysigt!!

En massa saker på en vecka

Veckan har varit rolig och gott väldrigt snabbt, har hunnit varit i stockholm och köpt jul-nyårs kläning, myst med en lunch mitt i skolan dagen med min finaste mamma, varit och bowlat och ätit på ming med min finaste familj, varit hos doktorn och tagit en massa prover och varit på sjukhuset två gånger idag och visat sig att jag har fel på min Sköldkötteln, den överprocuserar så har varit och tagit mer prover idag och fått medicin, så ska hålla på med det i två år.

Tingsgården

 

Sista rycket

Helgen har varit lugn och skön, har varit och firar min underbara vän Bahasht och dansar så bena viker sig och säger stopp, även ätit massa lussekatter varit på julbord med släckten och myst och pratat julafton, och myst och skrattat! Nu kör vi sista veckan, åh! Jullov här kommer jag

Party time

Lucia

myser och vännerJag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio