På toppen av bergetSitter just nu i stugan och myser, igår så skulle vi in till experium för lite fördrink och sen skulle vi upp till snögubben och skulle gå på resturang. Det blåste så himla mycket. Men det blev fondue med oxfilé och annat gott till de. Riktigt mysigt var det ändå. För jag klämde fingret i bildörren och det blödde och och gjorde så himla ont och gör fortfanrande det, men med tre alvedon i kroppen så klarade jag mig. 

Många mil bort


Nu sitter jag i bilen påväg till Sälen. Så snart så är jag bland minus grader och höga träd, blir även nyår där uppe. Ska försöka blogga så mycket som jag kan, dåligt internet där uppe också. Hoppas alla får en trevlig fredag och njuter av lovet! 

Fjärde advent

Torsdag fredag blev jag hemma, kunde inte komma upp ur sängen , hög feber, hosta och förkyld. Men igår var jag, lillasyster och mormor och morfar och handlade alla julklappar till alla. Åkte även in till Västerås för lite andra affärer än bara dom vi har här. Nu ligger jag i soffan och kollar vinterstudion, finns inge mysigare. 

Ser dock ut som om vi kommer få en grön och fin jul, men ska inte klaga över de. Finns värre saker. Ska ta och dricka lite te ihop av att hostan ska släppa! 

EVERYBODY NEEDS A BREAK

Sitter i soffan och fryser och hostar, skolan rullar på och snart är det lov. Härligt, känner att livet behöver en paus från skolan. Har prov imorgon i både matte, svenska och natur på torsdag! Efter det så är det färdigt pluggat för mig. 

Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain
11•12•13

Har inte gjort så mycket idag, varit hemma hel veckan och kommer nog vara hemma imorgon också sen får vi se. Har börjat få ont i halsen nu också så vet inte hur det här blir! Men nu ska jag göra lite te och kolla tv. Hoppas alla haft en bra dag i alla fall! 

Alvedon räddar allt

Vaknaste nyss genomförkyld och ont i huvudet, men ändå. Ska på julbord idag och tänker trycka i mig så mycket alvedon som behövs för att må bra! Nu ska jag snart få upp ur min varma säng, finns det något bättre än att ligga länge i sängen på helger!!

Have it your way


 
Snabb dag, mys med bästaste tjejerna på en lunch, frös av den snöstorm som anföll Sverige över natten 

Dagen gick snabbt då vi hade endast lektion i 20 minuter, efter det åkte jag och tjejerna ner på stan och åt lunch, tog en cesarsallad (den på bilden ovan). Har frusit så mycket idag, så himla kallt med snön och sen en vind som tar en och slänger än två steg längre bak. Nu ska jag snart göra i ordning mig och sen party! 
 

1 advent 
Startade dagen med en mysig första advents frukost, det låg även ett paket på mitt fat. Nu ligger jag framför tven och kollar på vinderstudion, bästa jag vet på vintern. 
Idag blir det att plugga matte och även lite juridik och englska tror jag det blir. 


Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio