Seg onsdag

Sena nätter och tidiga mornar

Idag har varit en lugnt och skön dag, började men en tidig uppvakningen av mamma. Fika med mamma och hennes vän sen mötte jag upp Emma, sen så tog vi bussen till Emma L. Vi lyssnade på härlig musik, åt nybaknade muffins, drack te och spelade en massa roliga spel och då ingick en massa skratt på de och en hel del prat. Sen tog jag och Emma bussen hem, sen så tog jag vara det lugnt och kollade på tv och kollade lite olika bloggar.

We are a secret - can't be exposed

Sitter på golvet klockan 23.30 och lyssnar på house och dansar runt i ytan jag har att röra mig på, drömmer mig bort och önskar att det kunde vara sommar med bruna ben, sena sommar kvällar och mycket skratt, myggbetten man bara kliar söner och känner att det inte finns något värre...

veckan

Den här veckan har gått väldigt snabbt, när man kom på att det var lov så blev det helt plösligt mycket skönare söndag. I måndags så hade vi vårat sista nationella prov, vilket som var muntligt. Gick bra men man vet ju aldrig. Torsdags var det alla hjärtans dag, jag har aldrig gillat den dagen och vet inte varför. Var även med Emma då, och vi hade det super mysigt, film som över gick till hög volym och dans. Fredas var det skola, spanska prov som gick åt skogen och musik prov som gick bra och fick A på, så det känns ju kul. Blev även party men mina fina flickor, Emma, Emma, Frida, Malin och Kajsa, hade inte så höga förväntningar på de för veckan hade inte varit en höjdare, men det rede ut sig och kvällen blev super kul. Igår så sov jag bort hela dagen och senare på kvällen var jag med Malin, sen så träffade på Eric och Jack, tänkte att vi bara skulle träffas lite snabbt, men det blev längre hela två och helv timme, så vi hamnde på lan...  Idag så sov jag också bort hela dagen nästan eftersom det blev så sent igår, men städade rummet och tänkte göra min engelska men hoppar över de!

Söndag

Idag tänkte jag uppdatera lite om vad som har hänt under dagarna jag inte skrivit något, ska städa mitt tum och göra en läxa så jag slipper den under lovet! Sen så får vi se vad som händer inget planerat än

Tisdag

Nutella dagen, mysigt med Frida, vill ha vår så gjorde att hjärta på bilen.., mys med dior

Imorgon är det svenska nationella och jag har typ panik, så nu säger jag godnatt

EGO

EGO, svensk film. Jag var och kollade på den igår med några riktikt fina tjejer. Kan rekomenadera den starkt till alla. Är inte ett så stort fan av svensak filmer, men den här var något helt eget, så himmla mysig på alla sätt.

Morgon promenad

Jag och mamma tog en super mysig morgon promenad, det kan man rekommendera!Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio