#grönalund

En fin dag

Träffade mina fina flickor på ett väldigt mysigt kaffe, pratade om allt från himmel till jord. Mysigt var det, och Gud så jag har saknat dom!

Tired but still holding on

Just smile and you will see a better change

Igår så gick jag mest och bara var, drack te, i Turkiet drack jag te varje kväll . Det är ändå rätt mysigt, gosade med hunden i timmar, saknat henne. Sen på kvällen va jag med Malin en snabbis, idag blir det hel dag med mina älskade bästa vän!

Neon orange

Har fått en förkärlek till mina grå shorts med neon oranga kantar och snören!!

Några av mina favorit bilder

 
 
 

Shopping

 

 

Väskor, parfym, bok, ELLE, tvål och en kräm från victora's secret, samt ett skal, plånbok.

 

En massa shopping i mängder, det här är en liten del av saker jag fick med mig hem från fina Turkiet och Kos. Små trånga gränder och fina gummor och gubbar som sitter och säljer fina silver ringar och halsband mm. Kaffe lukt som man skulle kunna ha som ett luktljus i rummet, luktar i hela staden, Kos. Bodrum är helt annat, butiker och stora shopping centrum, märkes kläder och väskor i fina affärer. Man gillar båda två på något vis, på olika sätt liksom.

HOME

Choken av de 15 graderna vi mötte när vi klev ur Arlanda klockan två i natt, från ett land där man måste gå i bikini för att inte koka över. Flyga, inte min grej helt kanske. Höjd rädd och bryr mig om varje ljud som görs. En unge som skriker och sparkar en i ryggen hjälpte inte.

Stranden

Just nu ligger jag med familj på stranden, senare ikväll blir det att åka in till fina bodrum för en massa shopping, nu är det nära hemväg. vill inte.

Turkiet och Grekland

Turkiet har hittills varit helt underbart, finns nog inget att klaga på. förutom att det är överdrivet varmt om man inte badar. Men på torsdag blir det hemresa, kan inte säga att jag längtar direkt.
Grekland, kos. Det blev en sväng dit också, helt underbart vackert. Stånga gränder, fina affärer och trevligt folk.

11 juli

Gå upp, fixa det allra sista, bilen,ARLANDA,förhoppnings vis lite shopping på vs, mot Turkiet!

Har längtat så mycket för att få komma bort, men två veckor börjar men inse är väldigt lång tid. Kommer sakna en massa fina människor!! Men när jag har tid ska jag försöka uppdatera er med lite bilder, om inte ha det så jävla bra under tiden!

Just as simple as black and white

En vecka går snabbt

Har sovit i andras sängar mer än jag gjort i min egen vecka, gjort natt till dag. Varit på pool party/grill, dansat i bara ben i regnet, varit en hel del medömkan fina vän Viking.

En sen natt och en dag på golfbanan

Kollade fotbollen med igår med Oliver, Alex och Filip, som slutade i övernattning i mitt lilla rum. Sen blev det en hel dag på golf banan med Martin och Viking, super mysigt och kul även fast det inte gick så bra för min del!!Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio