En dag i Stockholm

Började med en bussresa, mysigt och mycket skratt kan jag lova! Vi tog oss senare in mot Stockholm central för lite mat och shopping, vi hamnade i allafall på ett super mysigt ställe, sen blev det shopping på hollister. Sen blev det middag på en väldigt fin restaurang och sen blev det gröna Lund hela kvällen sen blev det även bussen hem. Super mysigt och roligt var det!

En fin restaurang i Stockholm

Förrätt, varmrätt och efterrätt

Överrasknings picknick på gång

Sommarlov

Har spenderat mycket tid med min vän vajk denna vecka och Malin, träffade Wilma och hennes kille idag, hon reser iväg till Barcelona imorgon och kommer inte se henne på 24 dagar (24 dagar utan min allra bästa vän) hon är borta 10 dagar och jag åker till Turkiet samma dag som hon kommer hem och stannar 14 dagar. Igår va det mys och film kväll med Malin med ett överraskande besök av vajk, mysigt och lite mycket snack än vad det blev att kolla på filmen.

Vitt - grönt - vitt

Midsommar 2013

Spenderade min midsommar påsen mysig ö, med fina vänner. Mycket skratt och mycket mygg, men antar att det hör till sommaren

Söt blus

Denna söta blusen/linne kommer från Gina 199kr

En gång om året

iPhone 5, två och en salva, presentkort, och en 120 säng som jag får senare!
Tvålen och salvan fick jag av min allra bästa vän! Och presentkortet fick jag av min morbror som kom med tårta!

Ordet sommarlov

Att jag sakna men säkert fattar att det är sommarlov, att jag är klar med grundskolan. Alla tar sina egna vägar nu, att min klass som jag gått och älskat och skrattat med i 3 år, är nu över, det är slut nu.

Turkiet

I juli åker jag och min familj till Turkiet i två veckor på semester.

Jun. 06, 2013

Gått ut nian på engelska skolan, ätit fint på grappa med några av mina favoriter, suttit i en fin park och pratar gamla minnen och blivit biten av 100 myggor, men det är sommar nu och framför allt SOMMARLOV

NaglarJag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio