7F-9F

May. 30, 2013

Kom hem från tre riktigt roliga dagar idag, soligt och regnigt. Mysigt båda två. Gjorde ordning mig och stack en snabbis till skolan med min mor, skulle prata med en lärare. Slutade med att jag fick A i slutbetyg i engelska. Åkte hem och somnade i soffan, nu sitter jag och längtar.

May. 27, 2013

Sista riktiga skoldagarna på engelska gjort då, tre hela år. Mycket film blev det idag, imorgon blir det klass resa till på torsdag. Va med mamma och handlade det sista inför balen idag, hade även spex idag. Super kul. Fixar naglar på söndag det är de ända jag har kvar!

May. 26, 2013

Har varit på fin restaurang med skolans alla ambassadörer. Har suttit hund vakt åt en väldigt söt hund. Har köp mig en långklänning. Har varit på uh 30 min och hade ett uppdrag. Har cyklat hem sent. Har blivit förälskad i min bakgrund på datorn.

Svar på frågonra

Var är väskan ifrån?
Jag antar att du menar den väskan i collaget, jag har ingen aning eftersom jag tagit alla bilder från weheartit. Men det är en michael kors väska, så kolla på internet  eller i någon av dom butikerna.
 
Vad tycker du om din klass?
Jadu, kan ju säga att jag skulle inte vilja gå i någon annan klass än den jag går i. Vi har alltid roligt, vi har nog aldrig bråkat eller haft något direkt drama. Jag kommer sakna alla så mycket när alla går till olika skolor, men det är ändå skönt att träffa nytt folk.
 
Hur lång tid tar det för dig att gör i ordning dig?
Det kan ta upp till 45 minuter och jag ska sminka med ögonskugga eller om man har en dålig hårdag, jag räknar med att det tar ungefär 35 minuter på morgonen om man ska till skolan.
 
Senaste du va tillsammans med?
Det va viking jag senaste var tillsammans med.
 
Vad tycker du om Viking?
Jag tycker inte något om honom direkt, det finns inte så mycket att tycka liksom, det är som de är.
 
Vart gör du dina collage?
Jag gör faktiskt dom på min mobil, då använder jag mina av, Molvid och även Framatic Pro. Vilket jag tycker går super bra och går enkelt att ladda upp här på bloggen sen också.
 

Frågestund

Jag tänkte dra igång en snabb frågestund som kommer vara över på lördagen, fråga vad du vill anonymt kommentera eller inte, kik kan ni också fråga på ; juliazentio

You made mistakes but they made you to the one you are today

Att tänka att en väldigt saknad vän kommer hem start, att veta att sommarlovet är nära och att veta att man kommer börja en ny skola med nya personer gör mig lycklig. Kommer sakna nian och allt som hänt, allt kanske inte varit bra saker men det har gjort mig till den jag är idag vilket jag på något sätt är stolt och tacksam över.

Inspiration

Bilder från weheartit

Slutet är nära

Gjorde mitt sista nationella prov i måndags, två veckor kvar till balen igår, gör dom sista proven på engelska skolan denna vecka, nästa vecka är det klassresa och jag fattar inte att jag går ut nian! Snart är det dags

Inspiration

Bilder från weheartit. Någon som vet vart man kan hitta den gröna bikinin så får man höra av sig!

Insperation

Bilder från weheartit, någon som vet vart man kan hitta den gröna bikinin så får man gärna höra av sig!

Fina vår

Tisdag

Hade problem med hjärtat igår så mamma kom och hämtade mig. Stannade hemma idag, sov till halv ett hihi. Gjorde i ordning mig väntade på Emma vid skolan, tog bussen till stan åt och åkte hem, myste och tog de lugnt, ha de bra och godnatt.

One direction #onedirecton #takemehome

Inspiration

Båda bilderna är gjorda i Polyvore appen.

Fynd shopping och lunch

Va på stan idag och fikade med min underbara Elin, vi pratade om saker man bara kan berätta för just den personen man sitter bredvid på ett mysigt café, va med mamma på plantagen och fyndade tre ljusstakar och även fyra st smycken för 20kr styck. Kap!

 

Inspiration

Vad jag fick med mig hem från Stockholm

Detta fick jag med mig från Stockholm, shortsen 400kr och linnet 125kr från salt, klänningen (stjärnorna) 130kr från h&m

One Direction

8 maj en dag jag sent kommer glömma, vilken konsert. Alla skriker och sjunger med, men kan inte bli mer än lycklig!

8 maj

Skola i två timmar, hem och packa sen drar jag till Stockholm

Min tisdag

Matte nationella, gick så där men ändå snart är det över, gör de sista provet nästa torsdag! Mysiga stunder i solen, varmt va det och jag la mig i en sol stol för att få lite färg, tog även en mysig promenad med dior i shorts!

Gammal stan och tingsgården

Skola och skratt, hem och plugga, sen blev det att göra i ordning sig snabbt sen blev det middag med nära och kära på tingsgården, super mysig. Solnedgången över Eskilstuna ån och en mysig promenad genom en av Eskilstunas finaste gator!

insperation

 bilder från weheartit

Vår grillning med familjen

Lördag

Har varit till Västerås med familjen och kollat lite, var även en snabbis till mormor och morfar för lite fika. Lika mysigt som vanligt. Nu sitter jag och min far och kollar på fotboll

a smile and a lot of curls

Musik tips

Kastenholt & Dee – One Two Fuck You - Radio Version
 
P!nk – Just Give Me a Reason
 
Trevor Hall – Where's The Love
 
Macklemore & Ryan Lewis – Can't Hold Us - feat. Ray Dalton
 
John De Sohn – Dance Our Tears Away - Radio Edit
 
 
Niello – Svett
 
 

22.10

Ligger i soffan trött och förkyld, antar att det hör till när våren och pålen kommer, jo jag är allergisk. Inte kul. Men hämtade ut medicin igår så hoppas att det bli bättre! Kvällen har varit lugn och varit, var hemma torsdags och idag. Men börjar pigga mig i alla fall, så det känns ändå bra.

Inspiration

Valborg 2013Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio