30 november

Har hunnit med en hel del idag. Legat framför tven, varit med Elin, spionerat och känt mig som en anstäld på FBI. Har varit hos mormor och morfar och pluggat matte och haft pizza fiesta. Nu ska jag bara ta en snabb dusch, och sen tänker jag lägga mig skapligt för en gång skull. 

All in blackLedig idag, super skönt tog en lång sovmorgon, städade lite. Sen på kvällen så åkte jag och familjen ner på stan för lite mat, Ming blev det. Super gott. Blev helsvart, på mig. Nu ska jag och familjen kolla film och mysa, imorgon blir det endast plugga för mig! 

What to do

Ligger nu i min älskade säng, lång dag idag! Hade lektioner på morgonen och sen så åkte jag, Maja, Julia och karro ner på stan och fördröjde tiden. Köpte nya svarta byxor, då mina gamla svarta byxor sprack, ett ansikts vatten som man får lite färg av, sen så tog vi en "lunch" på waynes då Elin också kom! Sen till skolan igen för öppet hus, det var faktiskt kul. Då mina fina vänner kom som jag inte träffats på super länge, miss the old days. 

Insperstion

 
 

Up and down

Då har en till dag gått av livet och jag var hemma idag, magsjuk. Super kul, älskar vintern på många sätt men jag blir alltid så lätt sjuk just på vintern. Längtar tills jag får börja träna, kanske måste tycka i mig lite vitaminer och kolla om det hjälper något. Det borde ju göra det i alla fall. 
 
Har i alla fall inte gjort så mycket, druckit Cola som en jävla galning. Kollar på serier och bara tagit det lugnt, blir hemma imorgon också och sen får vi se hur jag mår. Ha det fint! 

Lördag

 
kyckling// potatissallad// sparris// socker snaps //
 

En bra pch nyttig lunch satt fint denna lördag, höstvädret är inte kul längre och behöver snö och jul nu. Ska ta och bädda om sängen och sen duscha, har kollar serie hela dagen och bara degat. 

Xoxo

Gick upp tidigt för att gå på öppet hus på engelska, var inga elever där och knappt några lärare. Träffade min bästa gamla mentor, sen stod jag och Viking och pratade med våran gamla so lärare. Efter det åkte vi till mig och kollade på film, bästelde pizza och delade på. Riktigt bra lördag. 

FREDAG

Dagen gick snabbt då man har sovmorgon till 10.50, på bussen mötte jag ornella, saker henne något enormt. 
Engelska började vi med och då skrev en uppsats. Sen lunch, efter det blev det samhäll och vi håller på med något projekt, inte kul. Efter skolan åka jag och Marcus ner på stan och fikade och pratade och pratade. 
Tacos blev det idag, nu ligger jag platt i soffan och myser. Hoppas alla har haft en toppen fredag! 

Snart december

Trött tjej här, att gå upp halv sju två dagse i rad är inget för mig. dagen var helt okej, lång och mest tråkiga lektioner, har varit trött hela dagen. 
Kom hem och satte på mig mysisar och sen har jag inte rört mig från soffan, fryser jätte mycket. Ska ta en dusch och sen göra lite te och försöka lägga mig skapligt och inte hålla på med mobilen till 12. ha en fortsatt bra dag och mys, snart december!

RUMMET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
om det är något som ni undrar över tex. vart sakerna kommer ifrån så får ni gärna lämna en kommentar eller om ni vill ha ett snabbare svar så finns jag på kik- juliazentio

Dagarna går för snabbt

Kan ju tro att jag har gjort en massa detta lov, men nej. Jag har inte gjort mer än att hänga i soffan och tagit sena promenader med Dior. Det mest spännande som har hänt är väll att jag äntligen fick min säng idag. Var på kyrkogården och tände ljus och trängdes med alla vid minneslunden, så himla fint är det i me. Ett hav av tända ljus.
Nu ska jag göra te och sätta på en film och sen ska jag krypa ner i sängen, ha en fin kväll! 

FREDAG

Sitter just nu i soffan och kollar på tv, igår va världens bästa tjejer här. Vi träffades på stan och åt tillsammans sen så åkte vi till mig och åt massa gott och sen blev det en triller eftersom det va halloween tänkte vi. Idag blir det nog att ta det lugnt Wilma kommer och ska sno lite kläder och sen ska jag väll hitta på något att äta


Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio