NEW IN

 
 
 
//båda kommer från bikbok och kostade 199kr st//

HÖSTLOV

 
 
Så himla bra start på lovet vi har fan biljetter till avicii! Och jag är så sjukt taggad och glad över det. Nu är alla prov över och jag känner bara att jag är glad om jag klarar mig, ligger och kollar film och äter godis med min far. Nu ska jag njuta så hör jag av mig imorgon, ha en bra fredag! 

Han, får mig och le utan någon anledning.

 

Dagen gick snabbt, och no provet gick faktiskt bra. Men man vet ju aldrig. Sitter nu i pyjamas byxor och tjockis tröja och pluggar so, som jag har prov på imorgon. Kämpar som en galning, är vad jag har gjort denna vecka. Hoppas alla haft en bra dag och att den fortsätter så! 
 
 

fem saker ni kanske inte visste om mig

 * Jag dricker inte kaffe bara latte men toppen är vaniljlatte.
 * Jag har nog haft den bäst sommaren, dock kommer det nog aldrig bli lika bra.
 * Jag har dyslexi, fel på min sköldkörttel, och hjärtproblem.
 * Jag är kär men vet inte hur jag ska göra, känner att hjärnan måste få bestämma istället för hjärtat denna gången.
 * Jag lyssnar på musik, hela tiden. När jag gör ordning mig, på bussen, skolan, till och med nu,då Veronica              Maggios nyaste album rullar om och om igen. 

ETT LOV KÄNNS INTE SÅ HIMLA FEL

 
 
Jag  är så himla skoltrött, ett lov just nu är värligt  efterlängtat. Jag har än så länge haft ett prov varje dag, och kommer fortsätta så ända till fredag då det är höstlov för min del. Sova på dagarna och vara med vännerna på nätterna och tidigt på morgonen, tända ljus, dricka tea och bara ha det bra. Låter helt okej. Vill till en stad och bara vara, sitta på ett mysigt caffee och tänka på saker men inte hinner oftast, bara jag som känner så? Skolan tar över och dom ända jag hinner mysa med är skolbökerna, inget kul med det, hoppas det är nu det är så mycket och sen efter lovet inte ett skit!  
Nu  ska  jag plugga,  duscha  och  sen  sova!
 

Kallt men ändå mysigt

 
 
Dagen rullade på som den ska, hade företags prov idag, kan inte säga hur det gick för har alltså ingen aning. Tog en promenad med dior i det kalla men ändå lite mysiga höstvädret, sen lämnade jag henne hemma och gick över till Malin, lite plugg men mest prat! Nu blir det lite fotboll och sen hollywood fruar. 

Söndag

 
//apelsin juice// turkost äppel te// bröd med Philadelphia och tomat, direkt från växthuset//
 

vaknade precis, blev en sovmorgon idag, nu sitter jag i soffan och äter frukost och kollar på the mindy project, helt okej faktisk. Blir plugga idag kanske lite forogrageting och men det vet jag inte riktigt. Ha en bra och trevligt söndag, mys extra mycket, vädret idag är ju inget att klaga på! 

If you can't love someone, don't love me then

 
Igår så var vi hemma hos memners, åt gott, skattade, och pratade en massa. Mysigt och väldigt sent blev det, men värt var det ändå. 
idag som heter fredag gick snabbt, men helgen kommer bestå mycket av plugg och kanske lite dans imorgon! nu blir det te och idol! ha det bra och en fortsatt bra fredag! 

we drive Cadillacs in our dreams

 
 
 
Skolan tar över min fritid, jag och mailn satt och räknade många prov har dom veckorna är kvar tills höstlovet börjar. 10 st prov. Tio asså det är sjukt mycket på två veckor! 
Men skönt när det är över i alla fall, hade både matte och svenska redo visning idag, det sätter igång på riktigt och man känner verkligen att ett lov skulle sitt fint! Nu ska jag och min lillasyster mysa och kolla på arga snickaren. ha det bra ska försöka uppdatera mer än jag har gjort! 
 

SMILE

 
 
Helgen gick snabbt, allt för snabbt. Har inte gjort mer än pluggat och spenderat tid med familjen, Har tre prov på onsdag så denna vecka fram till det kommer mest att gå ut på de. Onsdag efter skolan blir det att vara med mina älskade och saknade tjejer. 
 
Har en liten trött kattunge i knät som har somnat, ska ta en snabb dusch och sen en kom te på det. Sen ska jag nog ta och lägga mig skapligt. Skola imorgon och ingen sovmorgon för mig inte, men det har funkat hitils så det ska inte vara några problem att komma upp så tidigt. Har ni tänkt på hur fint det börjar bli ute. skogen och löven ändrar karaktär och jag längtar efter att få bära en stor halsduk och fina skor.

En mysig onsdag

 
Myser i sängen med rosor och fin choklad, ny badad och druckit en massa te och pluggat! Imorgon är en dag med några lektioner men har 1 timmes hål mellan varje lektion, så himla tråkigt! 
 

09.58

 
sitter på juridik lektion just nu, så kul. dagen är lång med många lektioner och väldigt små raster. bye bye

love is hard so try to make it easy

 
Känner mig risig så har dragit på mig en mysig tröja, bytt ut mitt tuntäcke till en mycket varmare och gosigare täcke. Borde plugga matte nu, har diagnos eller vad man ska säga. Har aldrig varit någon med A i matte, brukar säga så länge jag blir godkänd så är jag nöjd. 
Ska ta och hoppa in i en dusch, en lång och varm. Sen ska jag göra min turkiska tea och kolla på hollywood fruar och plugga lite matte. Ha det bra, och mys på nu när det är första oktober och allt! 
 


Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio