måndag 19.50


 
 
 
Dagar som denna skulle men helst vilja ligga hemma och sova, kolla en massa serier och dricka mängder av te. Det börjar bli så kallt och ruskigt ute, inte kul med kyla. än så länge så är de fint ut men snart så faller alla löven och träden blir alldeles nakna, och marken blir täckt av torra löv. Nu är det vintern man längtar efter!

Igår så var det fest!

 
 
Igår så var det fest med mina fina vänner, hade super kul, och natten blev lång. Är lite trött idag med det gör inget. 
 
 

Lördag

 
 
Kalas, plugg, mys och skratt. 
 
igår (lördag) så var vi på kalas i kungsör, den fina lilla staden, åt massa god mat, då min mormors kan va det bästa som finns. Pluggade även lite igår, har prov i juridiken på onsdag. Myste med min lilla kusin och Clas, åkte moppe sent på kvällen, mysigt som jag tycker det är. Så klart så blev det en hel del skratt. 
Idag så pluggade jag lite så magontet tog över och jag la mig i soffan, som jag även ligger i nu med min fina hund på magen. 

En bra fredag

 

 
 
Skolan gick snabbt hade vara en lektion och börjar 12.30 idag så det blev en bra sovmorgon. Blev även en lunch men min fina vän Elin, super god toast från waynes. Nu ligger jag och kollar på idol och äter pringeles. Ha en fortsatt bra fredag! 

En dag hemma med hösten

 
 
 
 
Tidning, apofri, te, glasögon, massa vatten och ännu mer te 
 
Allt man behöver när man är sjuk och känner sig hängig, det te jag dricker kommer från Turkiet och har igen aning om man kan köpa det hör i Sverige, glasögonen är på skönast när man är sjuk, och en tidning det verkar ta mig ett tag att läsa ut. 

Words

Embedded image permalink
 
 
kan vara bland det bästa jag har läst. 
 

22.43Läst, fottat och pratat med mina amigos! 
 
Har läst en massa i våran svenska bok vi har, det är faktiskt på och när Mab väl börjar är det svårt att sluta. Vi har även köpt ett nytt objektiv som jag provade idag, kan visa och prata om det någon annan gång. Har pratat med mina vänner i en app som heter okhello, super bra och den kan ni alla ta och ladda ner! 
Nu ska jag ta och lägga mig, godnatt och kram. 

Lördags morgon

Vaknade precis upp till ett svenskt höst väder, Frida sov över och det va så kul att se henne. vi åt en super god glass, mango och passionfrukt. Vi kollade film och skrattade en massa saknar henne massa. Skolan gick snabbt med endast två lektioner, och vi fick sluta en halv timma tidigare. Nu ska jag görai ordning mig sen plugga sen ska jag nog ta och träna lite idag! 

Skola och tjej mys

Skolan gick snabbt och var lika kul som vanligt, efter skolan så träffades vi alla hemma hos mig för en riktig mys kväll, mysigt hade vi och hade super kul! Nu ska jag sova och imorgon har min mami hittat på något som vi ska göra, överraskning!

Dagen

Helgen

Fredagen gjorde jag inte alls så mycket, lördagen tog jag det lugnt och sen på kvällen kom Viking hit (usch, saknar honom) vi kollade film och pratade! Söndagen så åkte jag med honom hans mamma och mormor och kollade på hans lägenhet i Stockholm och sen va vi lite inne i stan och åt och kollade lite, sen åkte vi på match och kollade Haninge-AIK i innebandy! Sen så lämnade vi av lilla Viking och sen rullade vi hem! Bra helg

Måndag 2 september

Dagen har varit super bra, slutade sen men det gjorde inte så mycket. När jag kom hem var min lilla kusin här så det blev en stor kram på de! Åt glass och pratade, sen så tog jag ett varmt bad! Super mysigt var detJag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio