Snön är här

Åh, vad det är mysigt med snö! När man ligger hemma och är sjuk med tända ljus och vakna upp med ett vinter land utanför fönstret! Imorgon börjar julkalendern och jag är 15 men kommer ändå kolla, det är så mysigt!!

Mys och är sjuk

Ligger i soffan med en mysig filt och kollar på desperate housewives, sjuk och tråkig vecka! På lördag blir det fult ös, ledsen för det i det förra inlägget skulle ladda upp bilder men det va något strul med blogg.se! Ska ta och fixa det

Ming och mys

Tjejer, skratt och massa mys

Hade en mys dag idag, mådde inte bra alls men pallade mig iväg ändå! Med tjejerna i klassen, så klart ingår de en hel del skratt och även massa mys!

Natten är här och det är dags att säga godnatt

Har varit hemma idag, hade ont i halsen och kan vara hallsflöss eller nått annat som spökar, skola imorgon i alla fall! Får se hur det går, annars är det bara att palla sig hem! Har hittat ett par jätte snygga skor som jag hoppas blir mina imorgon, kommer sånna fall komma upp bilder.

Med ett glatt humör och familjen

Nu blir det att åka till farmor för lite mat och mys, den kan man aldrig få nog av farmors och mormors mat!

Dö skallar och mys

 
>
 
 
 
 
Döskalla, skratt, vänner, mat,  varm choklad, och en hel massa mat
 
Dagen har varit en väldigt bra lördag, tröjan jag köpte igår som jag är helt kär i, varit och ätit super god kina mat med två super vänner, myst så man tror man spricker, gick till bistro och tog en varm choklad och pratade och skrattade. Hade det super mysigt och nu är man mätt så man tror man spriker!

Saker jag inte kan leva utan

 
 
 
fakde dr.martins, döskallar, dagbok, mobil och ljus
 
saker jag älskar och avgudar, ville har rikriga dr.martins men fanns inte i min stolek så gick in på skopunkten och där stog dom helt ensamma, 400 kronor. Döskallar, tycker dom är så fina men ändå lite atityd. Dagboken, där jag skirver mycket saker och även väldigt mycket onödiga saker. Mobil, vem kan leva utan den? Inte jag i alla fall.Ljus, är bara bäst på alla sätt

fredag

skolan, stan, fika, skratt, vanilj latte, skratt, och massa buss åk
 
Dag en har rullat på som dom mesta gör, haft mysigt på stan och druckit vanilj latte. Måste säga att jag tycker det är jätte gott och med inte är något du stött på eller smakat tycker jag ni ska gå till ecpresso house dom har den bästa enligt mig, sen fick jag med mig en tröja med döskallar och ett skal till mobilen. Lila som jag tycker är en väldigt vacker färg.

let me in, im new

Jag har bloggat en hel del, har även en blogg på tumblr, som jag kommer göra om till en bild blogg som man gärna får ta bilder av, hoppas ni har tåla mod med mig har en sak som gör att jag har svårigeter att skriva och stava men det hindrar inte mig att göra det jag vill, så hoppas ni gillar vad jag skriver och gör. Min egna dator är trasig för tilfället så hoppas på att få en ny till julen. Har min kära mobil som jag också kommer säker skriva från några gånger.


Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio