Morgonen

Börjar morgonen med lite ELLE och lite te och müsli, ska snart träna lite och sen göra i ordning mig!

Nya start och nya möjligheter

idag rullade allt på som det ska, lektionerna består väll mest av att lärarna delar ut nya saker och pratar om vad som kommer hända under det kommande halv året. Så man har ett "humm" om vad man gett sig in på! Känns bra, kassen är bra och så är även mentorerna, och andra lärare. hade skolfotot idag, har en sak att jag aldrig eller väldigt sällan blir nöjd med dom bilderna som fotografen, väljer och tycker är bra...
Men imorgon är det en lång dag och jag ska kolla Hollywood fruar, sen tänker jag lägga mig och släcka ner.  

Måndag, är det höst lov snart?

Dagen gick snabbt, hade endast 2 lektioner och sen gick jag till mammas jobb och va där en stund sen åkte vi till sjukhuset och pratade lite, sen åkte familjen till stan shoppade lite. Sen efter det blev det även en sväng till slagsta glass!

En dag i huvudstaden och födelsedags kalas

Hade det så mysigt idag uppe i Stockholm, fint väder och varmt! Hemma gjort tårta som var helt gudomlig gott, blåst ballonger i alla olika färger. Har även gått med fötterna fria i gräset, så himla bra dag det blev!

 

 

 

 

Mot Stockholm

Jeans från dr.denim, blus från bondelid (lager 157) halsband från kyssjohanna

Lager 157

Fredag

Idag så slutade jag 11.40, super skönt. Det blev lunch på stan, sen kom Malin och vi åkte till mig och pratade och fixade oss lite, sen vid fyra tog vi bussen till stan, kollade lite kläder. Hittade en ljus rosa tröja, kan nog lägga upp bilder på den imorgon. Sen träffade vi Martin och Marcus och vi åt på ming, super gott! Sen gick vi och kollade på fotboll, super mysigt!

Indianer i Eskilstuna

Tisdag

Dagen var super bra och det gick super snabbt, vi hade lite genomgång om hur skolan funkar och lite rutiner! Sen så hade vi namn saker så man ska lära sig alla namnen... Går ju sådär för mig kan jag ju säga!

"Allt bil finare om man lägger ner lite mer tid på de"

hur redigerar du dina bilder?
 
Fick en fråga på hur jag redigerar mina bilder, jag använder mig enbart av mobilen och bloggar även mest från mobilen. Jag använder inte datorn för jag inte förstår hur man gör med program på datorn. Jag använder i alla fall mig av en app som är gratis och heter VSCOcam eller så använder jag mig av Instagram och effekten Valencia. Sen så gör jag inte så mycket mer med bilderna, men jag gillar effekten och dom blir nästan alltid finare när man använt den appen och rekommenderar den starkt. Har ni fler frågor så svarar jag gärna på dom. Kram!
 

Första dagen av många

Första dagen på gymnasiet idag, känns bra och en bra klass. Nervös var det och många skratt, jag längtar tills imorgon. Nu blir det te och criminal minds!

 

Sommaren 2013

Mot gröna skogar och grusvägar

Kalender

Att sitta en hel dag och bara fixa med min kalender är inget jag har problem med, det är så mysigt att bara sitta och skriva och fylla i! Jag köpte min på akademibokandeln för 129kr

sextionde augusti tjugohundratretton

En kille som man faller för, en kille som gör ens sommarlov till det perfekt, som man vet alltid kommer vara nån man kommer tänka tillbaka på och le åt. Han lämnar denna staden imorgon och ger sig ut på nya äventyr, börja ett liv han drömmer om. Han kommer lyckas och det vet jag för han ger aldrig upp. jag vet även att jag har blivit kär i honom.

Sista fredagen på detta sommarlov.

Idag har varit en dag som jag inte gjort så mycket på, har tagit det lugnt. sista fredagen på detta sommarlovet, känns som det var igår jag gick ut nian, men nej det var det verkligen inte. Och på måndag så börjar jag gymnasiet, en helt annan värd från det jag har varit van vid i 3 års tid. Vet inte hur många gånger jag har skrivit om det men det är så spännande men ändå inte. Jag har lite panik på vad man ska ha på sig första dagen, så himla många frågor men så lite svar, för lite svar.

Fake it until you make it

 

Träna och äta bra

Idag så har jag druckit smoothie och ätit avocado som godis, ätit sparris soppa med färsk sparris till det, super gott. Var även på en lång promenad med min lilla hund som även fick springa lite, bra dag!

Hallon/blåbär

Super fräsch och god smoothie, perfekt till sommaren!

Aug. 12, 2013

“Do not chase people. Be you and do your own thing and work hard. The right people who belong in your life will come to you, and stay.”

En doft av Indien

Satte i en rökelse i min kruka, tänt ljus och nu ska jag göra turkiskt äppel te. Vart är jag på väg?
Myser i mina alldeles för mysiga och lilla säng, ska duscha och göra mig redo för veckan som kommer.

Simple

 
 
 

Framtiden är som stärnorna vi vet att dom finns där men inte så mycket av det som är i mellan

Dagen igår som jag skulle spendera i det lugna hållet slutade med att Frida kom hit och vi mös och kollade på film, vi cyklade fram och tillbaka till Slagsta, blev tutade på av små killar på mopeder. Åt middag två gånger, skrattade åt det löjligaste sakerna. var ute på promenad med hunden, pratade om killar, skola och hur mycket folk förändras på tre månader.
Att saker kommer ändras, vi båda byter skola och kommer inte gå tillsammans. En klass man lärt känna under tre års tid ska nu börja om med nya människor, spännande men lite läskigt. Dom jag kommer hamna i samma klass som nu kommer jag en dag om tre år ta studenten med, konstigt att tänka på de.. Ta studenten, då är man vuxen. Då drar jag och min Wilma till USA och har det bra ett år och kollar vart livet ska ta vägen, vad som händer och se på folk som är lyckliga och har bruna ben och springer på stranden i LA, vi kanske blir dom andra kollar på och ler och säger "så vill jag också göra när jag blir stor". Många funderingar, men jag längtar till mycket nu kan man säga.

Dagar man bara har det bra

Tänker spendera denna fredag i lugna takter, inte göra ordning mig. Ta ut hunden på långa och mysa promenader, drick massa gott och bara ha det bra. Trevlig fredag gott folk.

Just as simple like you are to fall for

Fredag och lördag

Fredags var jag på Eskilstuna festivalen men mina fina flickor och Viking, stod längs bak och dansade...
Igår vardag på bröllop, så finter var!Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio