I love the you lie




Dagen började med att jag gjorde i ordning mig för att ha englska muntligt men när jag väl kom dit så var inte läraren där så jag tog bussen hem igen, nu ska jag göra lunch och en kopp te och börja plugga lite! 

GRÄNNA




Pålkagrisar direkt från Gränna, tack bästa pappa! 
För en brud som älskar polkagrisar, alla smaker utom originalen faktiskt. Så var den bästa presenten pappa kunde köpa med sig efter en turné med jobbet i Sverige. 

TULPANER


 
Tulpaner. Dom är så fina. 

Imorgon är det företagsprovs är vad som gäller, om jag orkar stannar jag. Annars åker jag hem, mitt hjärta är inte alls bra just nu. Måste få det i fas så jag orkar och kan hålla ögonen på en sak och inte 5 saker samtidigt. Nu ska jag sova och hoppas alla haft en bra onsdag. Lite närmre helgen nu! 

A taste of the rainbow






LIVE FOR THE MOMENT






 Jeans från dr. Denim, grå långärmad från bikbok, vit kofta från kapphal, armbanden har jag ingen aning om. Jacka från hm, väska från accent och skor från Palladium.  

THE BAG





MÅNDAG




Har hamnat i sängen med lite lugnt musik, insmordna ben, och en kopp vanilj te. favoriten. ska ta och läsa igenom företagen, då en underbar lärare ska hjälpa mig och mina brudar med skiten. Elin i telefonen, och justin bieber på datorn. Härlig duet. Väskan är packad och jag är tröttare än vanligt, fast fick inte så mycket sömn inatt kan jag inte påstå. 
Natten kommer nog bli lång då jag har en hel del att tänka på och fundera över, saker man vill ha svar på så snabbt som möjligt tar flera timmar på att få ett kort litet svar, allt som behövs skulle nog vara i nuläget. Jag saknar dig. Enklet som det är, och skulle göra mig så mycket gladare för stunden. 

OREO





Det blir alltid bättre med en kopp te

Dagen gick snabbt, då vi hade väldigt några lektioner. Juridiken kändes bra men det visar sig ju hur bra det gick. Gick tidigare då jag fick en akut tid till sjukhuset för prover och prat, stammis där. Efter det tyckte mamma vi skulle åka och köpa min väska så det gjorde vi! och den ska packas i för imorgon. Bilder på den kommer imorogn, då det är väldigt dåligt ljus nu. Nu ska jah hjälpa mamma med middagen det blir wraps till middag idag, nyttigt och fresch. Sen blir det att läsa företag med en kopp te. 

Like the rainbow



Dagen gick alldeles för snabbt, skola imorgon och allt börjar om. Pluggade och gjorde massa annat. Nu kollar jag film och ska efter det sova, imorgon är det juridik prov som gäller. 

SMILE






Frukost. Idag blev det lite lättare frukost, då den även blev väldigt sen. Efter jag ätit den blir det är läsa igenom företag och juridiken. Känns ändå bra till juridiken då jag redan har pluggat väldigt mycket på det. 

ACCEPT AND MOVE ON



Plugget gick snabbt och jag jobbade på, hann med allt bara en sak kvar med den görs imorgon. Hann måla naglarna rosa och även ha så tråkigt så det slutar att jag fixar mig utan någon anledning. Nu ska jag mysa med mamma och pappa då lillasyster är på övernattning!

Frukost




Lördag, och detta blev min frukost idag. Sitter nu framför tven och äter de, ska ta och börja plugga när jag är klar och ska försöka få så mycket som möjligt gjort idag. 

Ibland kan man säga kanske


 
Dagen gick snabbt, då jag började dagen med en härlig frukost och sen städning av huset. Mamma kom hem och vi åkte till skolan för att hämta massa saker, känns som jag har med mig hela skåpet hem. Efter det åkte vi runt hela stan för att fixa massa ärenden, gäster inväntades och det blev en super god middag, samt efterrätt. Nu har jag satt mig i sängen för film tittande och mys med te och faktiskt en liten chips skål. Sen blir det att sova för att inte komma upp allt för sen imorgon, en hel massa plugg ska göras. Hoppas alla haft en super fredag! 

More food then fashion





Blev en frukost i sängen idag också. Mysigt tycker jag att kunna ligga lite extra länge i sängen och sen ta en nyttig och god frukost till.

Min lilla vän



Dagen rullade på då jag inte alls gjorde så mycket. Myste med min lilla misse och kollade på film efter film! Sitter i soffan med mormor och kollar på tv, morfar kommer med mat till mig. Och imorgon var man vist ledig då läraren hade satt mig i en annan grupp nästa vecka. Men kommer vara tvungen att hämta massa saker, men det kanske mamma skulle fixa. 

Breakfast in bed





Blev hemma idag, då mitt hjärta höll på hela natten och sov dåligt. Så sov ut och sen var jag ute med dior och sen gjorde jag frukost och nu ska jag kolla på en film. Sen får vi se vad som händer. Kanske blir en sväng till sjukhuset men får se om man får någon tid. Skola imorgon i alla fall då jag måste in och göra ett engelska muntligt, sen kommer helgen bestå av massa plugg. 

TIPS



Va med pappa och handlade, och självklart stannade jag till vid te delen. Fick med mig detta hem, vilket jag så klart gjorde i ordning direkt när jag kom hem. Tyckte det var super gott, och tipsar det verkligen. Nu te, lite spanska plugg och lite Veronica Maggio till de. 

Some black and withe and a little bit of gold






Jeans dr. Denim t-shirt Gina tricot halsband från bikbok jacka från h&m halsduk från Burberry 

SPARA

Har tänk på en sak, och det är att jag springer ofta runt och köper saker spontant och som jag tycker är snyggt för stunden. Men har bestämt mig för att spara lite pengar, och sluta små köpa massa plagg eller annat. Så man kan köpa ett lite dyrare plagg som kanske inte alla har. Håller på att spara till en odd molly kofta nu, och kan inte vänta tills jag får klicka hem den. Längtar så. 

A odd day


 
Bar svarta jeans från dr.denim och blus och kofta från oddmolly. 

Dagen gick snabbt och allt rullade på, när jag kom hem började jag plugga direkt och drack lite te, sen gjorde jag och mamma middag, efter det spelade vi familjespel. Nu ligger jag i soffan och ska kolla ett program nu, sen plugga en timma sen ska jag faktiskt sova. 

Dinner




Dagen började med att jag fick vänta 40 min på min buss. Men tillslut kom jag till skolan. Gick snabbt men rätt segt på något sätt. Pappa hämtade mig sen åkte vi och handlade och när vi kom hem började vi fixa inför middagen. Efter det pluggade jag, och drack te. Tog en dusch och sen gjorde jag lite macka och juice och mer te. Nu ligger jag i pyjamas och kollar tv, ska lägga mig snart. Är super trött och börjar halv nio imorgon så ingen sovmorgon här inte. Hoppas alla har det bra, godnatt!! 

PLANER


 
Brukar göra så här när jag har allt för mycket att göra, även men pengar, för en månad vad jag ska lägga pengar på. Gör att man får lite mer översikt på vad man har att göra och lätt att hålla koll på vad man har gjort. 

YOLLIBOX




Efter mycket plugg tog familjen en promenad till Ica. Iklädda i termobyxor. Köpte en igår som jag glömde hemma hos Clara då jag passa på att köpa en ny, tyckte jag var värd det efter ha pluggat hela dagen. Verkligen hela dagen. Ska jag njuta, te ljus och denna goda sak. Hoppas alla haft en bra lördag. 

FRUKOST




Vaknade 11.13 idag, mamma och pappa stod i köket och hade börjat göra denna super goda frukost. Efter det läste jag juridiken och nu håller jag på att svara på lite frågor. Ska göra engelska och även svenska idag hade jag tänkt, så jag är klar med det.
Imorgon ska jag vara med min bästavän, då vi ska klippa och slinga mitt hår, så hoppas det blir bra! Nu ska jag fortsätta. Skriver nog mer ikväll. 

T.G.I.F






Kvällen spenderades med mina bästa, synd att inte ivonna var med för saker henne! Men vi åt och sen tog vi bussen till Clara! Och sen komma Emma. Pratade om saker vi inte kan ta på sms för saken är för stor att prata om. Nu ska jag prata lite med syster min och dricka te sen ska jag göra i ordning mig och sen sova! 

Like I believe in you




Vit tröja från bikbok och jeans från lager 157. 
Nu drar jag på myskväll med mina fina tjejer. 

TORSDAG



En av dom segast dagarna av skoladagarna gick faktiskt väldigt snabbt, fick mycket gjort och jobbade på. Efter skolan mötte jag upp mamma på Ica och så handlade vi lite, te och naturgodis inhandlades. Nu kommer mormor snart och ska hjälp mig med matten och sen blir det även lite juridik plugg eftersom jag har prov nästa onsdag. 
Ska hjälpa mamma med maten också så jag får en liten paus mellan. Sen blir det att städa rummet om jag hinner, annars ska jag göra det imorgon. 

She is the best



Den gick som alla andra dagar i skolan, segt och kallt. Frös så mycket! Skolan är verkligen som ett växt hus, när det är kallt ute är det kallt inne och ja ni försår! Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lång och varm dusch. Efter det blev det lite "mellis" och tv. Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa, ha en mysig onsdags kväll.

Slime because your haters hate it


 
Redo för morgon dagen, ligger i soffan med ögonen hängande vid magen. Så trött som jag är, borde vara olagligt. Mitt hjärta håller på och hoppas och skuttar lite inte det roligaste. Ska ta och hoppa i sängen efter ph, men först blir det en kvälls macka och lite te. Nu ska jag fortsätta mys lite, ha en bra dag 

THE DAY BEFORE TOMORROW




Skolan gick snabbt och vi har äntligen plockat ur våra små skåp. Då vi ska få nya och större. Sitter i mina fina rosa mysisar och ska gå och göra te, duscha och plugga lite spanska. Inte mitt starkaste ämne. Trött efter 2 dagar av skolan, skönt med lite sovmorgon imorgon i alla fall. 

It just look likes a tun of diamonds

Dagen rullade på, blivit förkyld så lever på nässpray och haltableter samt alvedon. När jag kom hem tog jag och lillasyster en promenad med hunden. Efter det hjälpte jag mamma med att fixa maten, efter det tog jag en dusch och sen på med mysisar och sen har jag legat i soffan pch myst och druckit varmchoklad! 

MORGON



Vaknade precis, ska ta och gå upp snart och fixa en redig frukost. Sen ska jag nog göra som vanligt, lägga mig framför tven. Senare blir det att plugga lite och sen komma i säng skapligt! 

Make them wonder how you still can be smiling



THE LILLTE THINGS THAT MAKES YOU HAPPY




Igår var en bra dag. Började dagen med skola och efter det tog och bästa Maja en fika på 3 timmar, super mysigt var det. Pratade om allt, insåg även att våra liv är mer eller mindre väldigt likt den andras. Efter fikat åkte jag med bussen hem, åt middag och sen körde mamma mig till grabben på bilen ovan. Super mysigt, film och mycket skratt, kan det bli bättre? Sov även där och vi vaknade vid 12, sen åt vi frukost och kollade på lite tv och bara var. Mamma hämtade mig vid 2 sen somnade jag dritekt i sängen och ligger även kvar här nu. 

Ska ta och gå upp och göra lite te och ta en alvedon, har fått lite ont i halsen så ska fixa någon liten kur... Hoppas alla får en toppen helg och mys, snön har ju även våldtagit Eskilstuna! 

Gör det något om det inte blir något?



Ligger i sängen och funderar lite, mycket att tänka på när det är saker som händer hela tiden. Skolan gick väll okej, efter det gick jag och Elin på stan, tog även en promenad genom gamla stan. Så himla fint det och vi pratade. Underbar vän är hon 

Måndag den 6 januari



Ligger i soffan och myser precis som igår, ska snart ta och sätta på vs showen och göra lite popcorn. Tänker inte göra mycket idag alls, städa mitt rum och få ännu lite mer ångest över att skolan snart drar igång. 

SUNDAY

Vaknade vid tre idag och sen dess har jag suttit framför tven och kollat på skidor. Lasagne står i ungnen och det luktar mums i hela huset, ska snart ta och göra en sallad till det. Blir nog bara att ta det lugnt idag, ha en bra dag! 

HUR MIN DAG BÖRJAR

 
 
elle// musik från fall out boy// ägg// macka med skinka och tomat// äppel te ända från turkiet//
 
Dagen börjar med en god frukost och lite titt i favorit tidningen elle, musik och frukost. Idag blir det att ta det lugnt och spara energi till när skolan börjar. Ska nog kolla på en film med min bästa mamma, dricka ännu mer te och tänka på att som får en på bra humör. 
 
 
 

Don't let life live you, you should live your life







Hade en riktigt mys dag med min bästa Elin idag på stan, handlade ett linne och halsband på bikbok, och sen blev det waynes för lunch där det blev en mumsig cesarsallad och sen gick vi runt lite på stan. Vi bestämde oss att ta en kaffe och valde att det stället blev kaka, vi satt och pratade och myste. 
Väl hemma blev det tacos och sen mys framför tven men familjen. 

Mysdag

koppen kommer från Indiska
 
Sitter framför tven och kollar tv, har myst med mamma hela dagen och druckit te i mängder och kollat två super mysiga filmer. Ätit middag och skrattat åt gammal minnen med familjen. Nu ska jag göra mer te och sen lägga mig framför tven igen 

Home

Ligger just nu i min super mysiga säng, blev våfflor till frukost riktigt gott. Ska ta och klä på mig och sen sätta på nån film kanske och kolla på. Ska bara ta det lugnt och mysa idag, hoppas alla får en härlig dag! 


Jag heter Julia Zentio. Jag är sexton år och bor i Eskilstuna. Jag gillar att vara med vänner, shoppa och fika. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag.

Jag finns också på:

-Instagram: juliazentio